RM60.00
Tote Bag Zahra
Price RM60.00
Brand The Capal
Availability Out Of Stock
Description

1. Jenis kain high quality polycotton.
2. Ada zip tahan lasak.
3. Saiz beg besar 15inci x 15inci.
4. Tahan lasak & berkualiti.
5. Boleh dibasuh tanpa warna pudar.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Tags: Zahra Tote bag
Customer Reviews
Mohd Arif

Barang sdh smpaii

8 December 2021
Afiq Haizan

Terus pakai gi  ssekolah

8 December 2021
Along

Brg da smp... makasi...

8 December 2021
Asyraf zakwan mahmud

beg dah sampai.. condition ok.. Dalaman beg agak luas.. lepas kalau nak masukkan ipad atau tablet.. kualiti pun ok.. xda rosak atau calar dkt bag ni..

6 December 2021
KS CP. Razi

Alhamdulillah, dah pakai. Mmg terbaik 

6 December 2021
zuahir

Semua barang telah selamat diterima

6 December 2021
Abdul Kadir

Mmg power.. puas hati. Ngam semua sumbat

6 December 2021
Abdullah

Tersangat la padu..

6 December 2021
Hafizi Akmal

Clutch Bag memang nampak exclusive dan kemas..
Kualiti material pun tak dinafikan sangat premium.. 
#Terima Kasih The Capal#
 

6 December 2021
Admin The Capal (Ezad Lazim)

"Keluaran terbaru The Capal, clutch bag memang terbaiklah. Kualiti dia? Memang dari dulu lagi kualitinya tak pernah mengecewakan" - Ezad Lazim - (Instagram :@ezadlazim)

Review video penuh boleh dilihat di dalam instagram @thecapal - Admin The Capal -

2 December 2021
Admin The Capal (Mark Adam)

"Kualiti dia memang kuat lah, saya suka dia punya kulit. Kulit apa ini?" (Full Grain Leather) - Mark Adam - (Instagram : @markadam1079) 

Review video penuh boleh dilihat di dalam instagram @thecapal - Admin The Capal -

2 December 2021
Admin The Capal (Ustaz Jafri)

"Yang pastinya sangat cantik dan sangat berkualiti.. Teruskan keluarkan produl-produk yang berkualiti" - Ustaz Jafri Abu Bakar Mahmoodi - (Instagram : @jafrimahmoodi) 

Review video penuh akan dimasukkan di dalam instagram @thecapal - Admin The Capal -
 

2 December 2021
Abdul Noor

Mantap bang…kualiti terbaik fight foreign product…betul2 puas hati.

2 December 2021
IM472 - Remy Daud

Alhamdulillah,finally The Capal dah keluarkan bag & yg paling best clutch bag yg boleh dijadikan sling bag. Abg mmg pakai la beg mcm gini pi mana2 pon tak pernah tak bwk bag. Untuk compartment beg ni puas hati pada abg cukup  sbb lelaki tak bwk byk sgt brg2 pon. Kita simple, dr segi material sgt puas hati. Zip mantap smooth. Bag charm elegant, metal hook dia nmpk premium 

1 December 2021
Zuwairi

Alhamdulillah dah sampai dua2 good condition TQ

1 December 2021
Safrali Ghazali

Baru dapat
Alhamdulilah
Design menarik
Pembuatan yang nampak
ekslusif

1 December 2021
Wan Mohd Hafizi Wan Jali

Saya dh buka n  tgk tapi blm pakai lg.. bg saya quality sgt bgus setanding dgn clutch Bag Top Brand...

1 December 2021
Syed Mohd Faiez Hakimie Syed Yasin

Sangat okey, saye beli TheCapal Clutch Bag untuk Hadiah Hari Jadi Kepada Team saya

1 December 2021
Muhd Musnizam

Alhamdulillah, Saya mula2 xlayan cap capal ni tapi disebabkan capal keluar produk cap hitam ni tu yg tertarik nak beli, lagi2 ada clutch bag ni.. memang saya ternanti2 sebab saya dah lama cari clutch bag ni

1 December 2021
Md Zulhaimi Md Sukor

Alhamdulillah, kualiti bag superb

1 December 2021
Hamdi

Dah dapat.. beg memang premium dan ekslusif

1 December 2021
MUHAMMAD S ABDUL R

stylist design, simple and bold.

1 December 2021