RM80.00 RM200.00
(REJECT) Snapback Cap Songket New Year Edition 2021
26 reviews
Price RM80.00 RM200.00
Points Needed 400
Availability Out Of Stock
Size
Description

 

Jualan reject cap untuk snapback Songket New Year Edition 2021 by The Capal

 

FREE GIFT YANG DIBERIKAN SEKARANG HANYALAH KOTAK SNAPBACK CAP SAHAJA.  FREE GIFTS LAIN TELAH HABIS DAN TIDAK AKAN DIBERIKAN LAGI. HARAP MAKLUM

 

 

Antara contoh ciri-ciri reject :

  • Logo depan Capal embroidery benang terbuka
  • Klip snapback tercabut
  • Benang jahitan terbuka atau tak kemas
  • Butang atas/top button tiada
  • Sticker waterproof di atas brim tiada
  • Eyelet tiada
  • Hang tag tiada
  • Brim cap bengkok atau kemik
  • Kekotoran (terjadi waktu packaging dan penghantaran)
  • Masalah jahitan (mesin error)
  • Lain-lain kecacatan yang mungkin berlaku tetapi kondisi produk masih dalam keadaan baik, boleh dipakai.

 

P/S : Hologram tiada untuk snapback cap reject. Kotak gift snapback cap masih ada diberikan. Kalau tak ada kami akan gantikan dengan kotak design lain selagi stok masih ada. Sekiranya berlaku kerosakan kepada kotak gift snapback cap waktu pengeposan maka tiada waranti pertukaran semula.

Pengeposan barang adalah secara rawak. Tiada permintaan untuk memilih jenis "defect" yang macam mana pelanggan inginkan. Hal ini kerana semua barang telah pun kami bungkuskan untuk siap sedia dibuat pengeposan.

Harap maaf, pembelian produk sempena Reject Sale ini tiada waranti pertukaran / pergantian diberikan kepada pelanggan.

 

 

Reviews (26)
view all
back
5
26 reviews
Customer Reviews
Aishahazemi90

Penghantaran yang pantas,barang diterima dalam keadaan baik,cantik..tq seller

23 June 2022
Izzudinzain

T. Kasih seller Barang selamat sampai Packaging ok Penghantaran cepat

23 June 2022
Yunus

Saya letak kat kunci motor baru tak nampak kosong

22 June 2022
Fendi

Ambil yang hitam baru premium

22 June 2022
Zamzuri

Saya dapat surprise dari isteri saya, walaupun keychain ini simple tapi kualiti dia bagus

21 June 2022
Mohd haneefa rahman

Sangat memuaskan cantik. Saya akan terus sokong proudk thecapal

21 June 2022
IM1180 - MD HAFEZ MAAMOR

mmg barang terbaik

20 June 2022
Aizatmudin

Askum bang, brg lawa habis. Baru sampai tadi. Baru bukak buble wrap keychain dgn cap. Cntik 

18 June 2022
Hafiz

Assalamualaikum abg, alhamdulillah brg dah dapat. Terbaik lawa sgt. Baru ambil self collect dkt store

18 June 2022
Aminudin

Bang brg terbaik sgt, TQ.  Sorry sampul raya capal tak sempat guna

18 June 2022
Azrolpenang

Terima kasih, free gift buku falsafah capal nabi

17 June 2022
Hazwan

Service mantap, barang terbaik. Terima kasih bang.

17 June 2022
Hairi Singapore

Good quality bro, salute

17 June 2022
amer

Terima Kasih alhamdulillah brg selamat sampai

17 June 2022
Amirudin

Mantap, Terbaik !!!, terima kasih bang brg lawa.

17 June 2022
Zairudin

Terbaiklah bang, brg dah mendarat. Cun habis.

17 June 2022
Zuwan

Terima Kasih tuan. Barang dah sampai lawa gila !!

17 June 2022
Safuwan

Alhamdulillah brg dah sampai. Cntik sgt

17 June 2022
Suhaimi

saya nampak, saya beli. memang terbaik

16 June 2022
Abdullah

Style betul nampak keychain ni
 

16 June 2022
Akmar Ramlee

Alhamdulillah, keychain dapat pakai satu family
 

16 June 2022
Fakhru Rosyed

senang nak cari kunci lepas ni, lepas jumpa boleh selawat sekali hihi

16 June 2022
Izzat Ikhwan

warna hitam lebih nampak premium guys!!
 

14 June 2022
Fadzil Ali

Alhamdulillah barang mendarat dengan selamat dan kemas boss

14 June 2022
Muhammad Syukor

produk cantik dan kemas

14 June 2022
Noorzalizaomarbaki

Akhirnya sampai.. cantik !!

10 June 2022
Ahmad Muazzin Bin Ruzaili

Saya Ahmad Muazzin bin ruzaili ingin berkongsi sedikit feedback BUTANG BAJU MELAYU THE CAPAL kerana dia menampakan kita lebih bergaya dan masa yang sama kita dapat mengingatkan kita kepada Nabi Muhammad SAW ketika melihatnya. Bentuk yang Unik lain daripada lain dan ia diperbuat daripada besi dan bukan daripada plastik.. SOLLUALANNBIY

3 June 2022
Mohamad

MashaAllah, cantik letak keychain gold pada beg LV. Mmg sepadan! 

3 June 2022
Mazurul Hassan

Alhamdulillah butang tersangatlah cantik dan ramai yang minat bila nampak saya pakai

2 June 2022
Mohd Khairul Hazmir

alhamdulillah, butang baju memang kelas ' A+' punya , kualiti mantap harap dapat keluar lagi butang design baru

2 June 2022