RM15.00
Press Pin Jade
Price RM15.00
Brand The Capal
Reward Points 2
Points Needed 40
Availability 19
Quantity
Description

* High quality brooch pins, finished in Nickel electroplating & hardenamel.
* Flawless nalain shape & intricately embedded islamic geometry.
* Vertical press pin fastener
* Size : 24mm x 15mm
* Thickness: 1.2mm
* Fitting Type: Press Pin
* Material: Nickel Metal
* Weight: 5 gram

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
Rajuna

terbaik Ada kualiti rersendiri.sokong jenama tempatan.

7 February 2023
Aliff Iskandar

5 bintang

7 February 2023
nurmuhammad

baik, selese Barang utk hadiah tak tahu muat ke tidak kalau muat alhamdulilah..

7 February 2023
MOHD HANAFI

bungkusan kemas padat cantik dan rapi.

7 February 2023
Irwan Shah

gred A, sgt selesa Barang diterima baik...bungkusan cantik..terima kasih

7 February 2023
nwindaqreena

Terbaik, Selesa Nak bagi hadiah kat husband. Alhamdulillah penghantaran sangat2 cepat dan smpai pd waktu yg tepat. Terima kasih seller sbb bg service yg tbaik.

7 February 2023
mohdnoorazli

Itemdh smpi, packing sngt comel. Kotak je dh mahal. Trusted seller, fast delevery. Thanks..

7 February 2023
norainihoney

original..terbaik Trima kasih.. dh smpai.. pakai pun selesa.. harga berpatutan..ada kerlassss... Trima kasssihhh

7 February 2023
Muhammad Firdaus Bin Osthman

Barang bagus n nk repit lg 1

6 February 2023
EN MUHAMAD AZIF HAFIZI

Assalamualaikum..Brg dh sampai..cantik..terima kasih.

3 February 2023
Aizat kamal

Alhamdulillah kopiah dah selamat sampai

3 February 2023
aisyatulmardhiyyah

bagus Suami suka.. Alhamdulillah dah 7pcs koleksi the capal.. Tq

3 February 2023
Pn Nurul Syuhada

Alhamdulillah saiz yg betul utk husband...
Love sgt dgn color nabawi.... 
Anak belum try lg,ahad ni nak pergi maahad dia...mesti dia suka sgt... Dia memang minat sgt dgn brand the capal...

1 February 2023
AHMAD RIDHWAN

Alhamdulillah..bertambah lg koleksi kopiah. Kopiah The capal tak pernah mengecewakan. Tak sempat tunggu raya. Dah pkai dulu. Siap dpt tips penjagaan..Terbaikk

1 February 2023
EN MOHD SYUKRI

Assalamualaikum .alhamdulillah kopiah nabawi dah sampai.terima kasih. Pada sy sgt ok saiz Pon ngam.warna hijau silver dia Pon cantik.

1 February 2023
Mohamad Faizal Mohamad Isa

Barang macam biasa terbaik n padu la

31 January 2023
fida_qaireen

super good Xtau la reject kt mane..sbb xnmpk defect pon..gift pon mcm2..tq seller..

28 January 2023
Zulhafiyyan

item keras mantob, sangat selesa Nampak sekali imbas memang takde cacat cela. Tapi bila dikaji, memang ada cacatnyabtapi sangat sedikit. Terbaik Capal

28 January 2023
Rosmawati

Alhamdulillah semua baik serta barang dapat memang cantik Alhamdulillah..... Syukur kepada Allah barang sampai dalam keadaan baik, cepat penghantarannya

28 January 2023
mustaqim.md.ariff

premium materials, very comfortable

28 January 2023
Abu Seman

Brg dah dapat. Kualiti sgt bagus dan pacckingnya pun sgt bagus. Berbaloi beli

28 January 2023
Shamshy Jamaluddin

Material:good Comfortability:nice n comfy Lawa. Ok la walaupun reject punya. Design cantik.

28 January 2023
Nor Farhani

Material:lembut Akhirnya dapat juga topi original walaupun reject..biaselah ade la sikit cacat kt brim..mcm belak sikit..btw x nmpk sgt pun.. dh nama pun reject kan..heheheh.. Beli pun sbb nk hadiah kt suami, harap2 suami suka la..

28 January 2023
MOHD HANAFI

1. Terima kasih banyak parcel sampai dalam keadaan baik dan selamat. 2. Terima kasih seller buat bungkusan yg sangat rapi dan kemas, sampai nak buka pun tak jumpa dari mana nak buka. 3. Semoga kita semua umat Nabi Muhammad SAW terus istiqomah membuat kebaikan amal soleh dan mengerjakan solat fardhu 5 waktu. 4. Semoga kita semua sentiasa bertaubat dgn Allah SWT.

28 January 2023
Najiha

modarate Ketara senget la bahagian depan. Service seller memang tip top. Soalan dijwab pantas. Kali ke byk kali membeli di kedai ni. The capal. Next ada rezeki nak membeli lagi. Moga murah rezeki. Terima kasih seller bg free gift pin dan juga pewangi. Love.

28 January 2023
Nohayani

good Hadiah besday untuk suami. Alhamdulillah suami suka. Terima kasih.

26 January 2023
firdaus

selesa dipakai

26 January 2023
Ahmad Zaini bin Mohamed

The item was packed in a bubble wrap to ensure ii was in a good condition. The duit raya envelope looks exclusive.

26 January 2023
suheda

Alhamdulillah barang sampai dalam keadaan baik…penghantaran pn pantas

26 January 2023
naqibadif

Alhamdulillah, laju ya barang sampai. Seller post laju sangatt haha. Yang bestnya ada reminder zikir(boleh set time). Apps dia jangan lupa download pulak sebab ada macam macam dalam tu. Charger dia pun terus cas dalam ring tu, takyah bukak dulu. And size dia ada 3, Jari saya pakai yang kecik. Tangan kecik pun nampak kemas ja tak terlalu menonjol. Boleh flip screen kalau nak sorok ring tu. Kalau nak bawak jauh letak dalam porch kecik dia bagi. Kain lembut je. Saya beli yaa.

26 January 2023