RM15.00
Press Pin Borealis
Price RM15.00
Brand The Capal
Reward Points 2
Points Needed 40
Availability 12
Quantity
Description

* High quality brooch pins, finished in Nickel electroplating & hardenamel.
* Flawless nalain shape & intricately embedded islamic geometry.
* Vertical press pin fastener
* Size : 24mm x 15mm
* Thickness: 1.2mm
* Fitting Type: Press Pin
* Material: Nickel Metal
* Weight: 5 gram

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
Rusydi

Boleh di bawa ke mana² sahaja & memudahkan pengguna untuk berzikir dgn ada nye zikr ring digital ini

30 November 2022
Luqman

Alhamdulilah, sangat selesa untuk dibawa kemana-mana, rasa ringan je bila letak di jari

30 November 2022
Haizat

Alhamdulillah Mmg dh lamaa cari Cincin Zikir mcm ni..  Cantik selesa dan mudah bawak kemana saja dan Sentiasa dpt mengingat kan diri utk selalu berzikir dan berselawat 

30 November 2022
Ereeq

Alhamdulillah dah dapat zikr ring ni , lepas ni dah mudah nak buat kiraan selawat dan bateri pun tahan lama lepas cas dalam 4 jam

30 November 2022
Zuhri Zamri

Mmg nmpk premium...boleh selawat dan zikir dimane2 sahaja, slalu pakai yg clip je...ni bentuk cincin semaarttt oooo..'Dah Selawat Hari Ini...' terima kasih the capal

30 November 2022
Ammar

Alhamdulillah, saiz kecil dan sangat mudah dibawa kemana-mana.

30 November 2022
Izwan

Assalamualaikum, zikr ring yang mudah dibawak kemana sahaja dan mempunyai design yang cantik dan premium!

24 November 2022
Shahrizan

Item terbalik dari the capal , mudah dibawak kemana saja & comel

24 November 2022
Shazrul

Barang baik , sangat selesa , sangat memudahkan untuk bawa kemana mana

24 November 2022
Afif

berpuas hati dengan produk zikir ring sebab memudahkan penggunaan dimana sahaja 

24 November 2022
Hanif

Walaupun dimana saya berada, diluar negeri ataupun diluar negara, amat mudah untuk saya untuk berzikir dengan Zikr Ring yang terbaru. Terima kasih syukran. Sollu Alan Nabiy

24 November 2022
Adam

Alhamdulillah barang selamat mendarat

24 November 2022
Dayangsuteraismail
Alhamdulillah, Sy dh terima ring zikir sy.. Dh guna pun..smuanya mmuaskan
24 November 2022
Intan Suraya

Cantik sangat kotak pun sayang nak buang

23 November 2022
Hisyam Pokdik

Alhamdullilah dengan adanya cincin zikir ini mudah-mudahan sentiasa mengingatkan diri kepada Allah SWT.

Sedikit perkongsian moga berikan manfaat kepada semua yang membacanya.
 

"Diceritakan oleh TG.Syeikh Zainul Asri mengenai kisah Imam Junaid Rahimahullah dan tasbih.

Imam Junaid Rahimahullah merupakan seorang yang alim, kaya dan dihormati oleh masyarakat pada zamannya.

Pada suatu hari seorang sahabat datang bertanya kepada Imam Junaid. "Wahai Imam,engkau ini merupakan seorang yang alim, kaya dan hebat disegani oleh ramai orang. Akan tetapi mengapakah aku memerhatikan bahawa engkau sentiasa memegang-megang tasbih di tanganmu ini ke mana-mana sahaja engkau pergi wahai Imam? Bukahkah tasbih ini tidak mempunyai apa-apa nilai?"

Lalu Imam Junaid menjawab "Wahai sahabatku, tahukah engkau bahawa dengan tasbih inilah membuatkan aku sampai kepada Allah سبحانه وتعالى mengingatiNya disaat aku dalam serba kelalaian maka sebab itulah engkau sentiasa nampak aku sentiasa memegang-megang tasbih ini."

22 November 2022
Zakaria

Hadiah daripada suami kepada isteri. Alhamdulillah sangat2 menarik zikr ring ni terbaik. cas pun xlama. dan penggunaan berhari2 baru cas semula. terbaik the capal semoga terus sukses dan melimpah rezeki

22 November 2022
Muhammad Mad

Sejak ada cawan thecapal ini tak pakai lain dah dekat rumah. Auto selawat bila terbaca tulisan "DAH SELAWAT HARI INI..." 

22 November 2022
Ameerul

Warna hitam memang nampak premium. Pakai cincin zikir ini tak rasa rimas, selesa ngam2

21 November 2022
Ummu Aaira

Alhamdullilah produk yang sangat memberikan manfaat, cantik dan sesuai untuk jadikan hadiah. Nak kira jumlah zikirullah harian tiada masalah lagi

19 November 2022
Alfinie

Untuk zikir ring ini sangat memuaskan, dan dapat digunakan dimana sahaja. Lebih cantik kalau dapat casing yang ada logo The Capal di zikir ring ini.

17 November 2022
Izwaree

Dengan zikir ring ini memudahkan saya untuk berzikir dimana2. Bentuk yang simple dan mudah dibawa kemana2

17 November 2022
Azam

produk yang baik , premium dan mudah untuk di bawa ke mana sahaja ditambah baik dengan boleh di sambung terus ke telefom bimbit pengguna ..:)

17 November 2022
IM654 - Muhammad Nashahi

Alhamdullillah, design Zikr Ring Flex 1 sangat cantik dan minimalist. Saiz agak kecil dan kemas dari design yang lama. Mudah untuk dihubung dengan Bluetooth connection melalui smartphone and apps. Mempunyai ciri dan fungsi termasuk notifications waktu Solat dan jam waktu

17 November 2022
Khairul Amirin

Satu lagi produk The Capal yang saya sempat dapatkan.Design yang simple tapi nampak premium dan memang selesa bila dipakai.The Capal Terbaik

17 November 2022
Ainul Hadi

Zikr Ring Ringkas dan Mudah di bawa ke mana2. And paling menarik, kiraan zikir boleh dikira dan direkodkan dalam Apps yang disediakan. Congratulations The Capal ❤️‍

17 November 2022
Daim Jazuli

TERIMA KASIH THE CAPAL KERANA MENGELUARKAN PRODUK YANG BERMANFAAT, ABAIKAN MATA LEBAM, HASIL BERSELAWAT SEPANJANG MALAM

17 November 2022
Nur Iman

Alhamdulillah dengan adanya zikr ring ini mudah untuk saya berzikir dan berselawat dimana mana saya berada,selain itu rekaannya juga kemas dan sangat efficient untuk digunakan pada bila² masa dan dimana jua.

17 November 2022
Rahman

Design yng menarik dan premium serta boleh dipakai di jari mengikut saiz yang saya selesa

17 November 2022
Hafiz Selamat

Reject macam tak reject. Berbaloi beli

13 November 2022
Yusri

Sungguh Terbaik. Memang memuaskan. Cepat dan selamat di terima dgn baik

 

13 November 2022