RM20.00
Lapel Pin Syifa
Price RM20.00
Brand The Capal
Reward Points 3
Points Needed 50
Availability 56
Quantity
Description

New Arrival Sale (29 Jun - 4 July 2022)

 

 

LAPEL PIN SYIFA

Size:24mm x 15mm
Thickness: 1.2mm
Fitting Type: Lapel Pin
Material: Nickel Metal
Plating: Photo Etched
Finishing: Spray
Back: The Capal Wording
Weight: 50gram


 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
Ariffin.Fahmi

product sgt2 quality, berbaloi dgn harga, delivery pantas dgn pos malaysia.

16 August 2022
Mohd Razmi

2x beli kat seller ni, terima kasih seller, moga melipah ruah lagi rezeki seller, seller respon laju, barang sampai laju... Barang ori... Inshaallah akan beli dekat seller ni sampai bila2

16 August 2022
Anisahmei

Jahitan topi kemas, barang dalam keadaan baik, pemberian freegift yang bernas

16 August 2022
Muhammad Rizal Saat

Penghantaran yg pantas semua sempurna cantik terbaik

13 August 2022
Linda Choong

Delivered with safely.

11 August 2022
Endy

Material:berquality Produk the Capal mmg x pernah mengecewakan. Penghantaran pon pantas guna poslaju. Tq so much

10 August 2022
Sariaztaslim

Cantik sgt

10 August 2022
Nazirahmurad

Beli ni untuk suprise bg suami. Harap suami suka la. Kira sempena anniversary dan birthday dia.

10 August 2022
Anis Muhamad

Alhamdulillah sampai dengan pantasnya

9 August 2022
Hazryampan

Terbaik.. alhamdulillah..

8 August 2022
Hafizanyahya

Material:selesa dn sedap pakai utk kanak2 dn dewasa tq the capal

8 August 2022
Muhamadsyafiyudinabdulrazak

Terima kasih seller.. barang baik sudah selamat sampai, penghantaran cepat yg dijangka(terbaik).. terima barang dlm keadaan baik, keep it up The Capa

5 August 2022
Eyan HM

Fast delivery to Brunei

5 August 2022
Shahriezan Ateck

Sangat berkualiti.. sayang rasa nk pakai

3 August 2022
Faten Zain

Saya nak puji servis dr seller sbb kayu sugi smpai tak cukup terus chat seller tp ada auto reply bg tau boleh terus ws admin utk sbarang masalah. Terus ws admin bg tau x cukup, n x banyak tanya terus admin hantar yg tak cukup tu. Overall saya puas hati sangat2. Kayu sugi ok boekk

2 August 2022
Shahrul

Barang sampai sangat cepat,semalam hantar arini sampai. Kualiti topi sangat baik dan puas hati. Terbaik Seller

2 August 2022
Cik_haniey

Material:Fabric cotton Takda apa nak komen. Memang cantik tiptop. Kualiti terbaik. Yang paling best penghantaran vass terpantas

1 August 2022
MOHAMAD AZWAN

Penghantaran sangat bagus dan cepat

29 July 2022
Zatilzulkifli

Material:Kain lembut Servis yg cepat order isnin rabu smpai..kain topi lembut mmg sedapp pakai..in love sgt dgn cap nie

29 July 2022
Sofiyana

tq capal HQ..terbaik...pnghantaran pun sgt cepat..harap suami suka

29 July 2022
Sulizasaad

Mintak tulis note happy birthday husband,ingat tulis dengan pen,sekali diaorg print macam Tu,ya Allah comel betullaaaa. Husband bukak2 parcel terus senyum sampai telinga, thankyou THE CAPAL

29 July 2022
Cikguliya

Alhamdulillah, lajuuu.. Request nk harini, order slasa , harini smpai dah

29 July 2022
Eimiahus

Alhamdulillah, complete set

29 July 2022
Mohd Hafizan

5 Star

29 July 2022
Msyafiq80

Material:terbaik sedap pakai.. UTk kanak2 pon selesa pakai.

29 July 2022
Zulafiq

Alhamdulillah

29 July 2022
Nina

barang sampai dengan selamat.. cap semua dlm keadaan yg baik

29 July 2022
Hazwan Nasruddin

Material:very good Comfortability:awesome Items recieved in good condition. Very recommended seller. Thanks a lot for the best service.

29 July 2022
M_alanabdullah

Terbaik...terima kasih seller,cepat pantas... Insyaallah repeat lagi..

29 July 2022
Cik_haniey

Material:Fabric cotton Takda apa nak komen. Memang cantik tiptop. Kualiti terbaik. Yang paling best penghantaran vass terpantas

29 July 2022