Panduan Dropship The Capal Muslim

 

 

 

 

Dropship (DS) ini satu jenis perniagaan yang anda tak perlu uruskan barang jualan. Semua itu akan diuruskan oleh Headquarters (HQ).

 

 

 

  1. Anda tak perlu simpan stok. 
  2. Anda tak perlu keluar modal barang.
  3. Anda tak perlu buat penghantaran.
  4. Anda tak perlu fikir bahan marketing.

 

 

 

Anda hanya perlu mencari pelanggan dan kemudian anda membuat tempahan di HQ. Selepas itu semua akan diuruskan oleh HQ. Senang sangat.

 

 

 

Ramai golongan yang sibuk seperti pelajar, pekerja dan suri rumah yang nak buat side income akan buat bisnes online secara dropship kerana mereka boleh jana duit tanpa perlu tinggalkan komitmen utama mereka.

 

 

 

Anda mesti ada 3 alat asas ini untuk terus mula bisnes dropship.

 

  1. Smartphone:

Pastikan ada internet sebab anda buat perniagaan online. Anda akan berkomunikasi dengan pembeli dan HQ menerusi smartphone menggunakan Whatsapp dan Telegram (Wajib).

 

  1. Akaun Bank Online:

Sangat penting untuk anda terima dan menhantar segala bayaran menerusi online. Contoh: CIMBCLICKS, Maybank2u, MyBSN, iMuamalat dan lain-lain.

 

  1. Akaun Sosial Media:

Akaun Facebook dan Instagram adalah akaun asas pemasaran yang perlu anda ada untuk berniaga secara online.

 

Anda dah ada ketiga-tiga di atas? Bagus! anda dah boleh mula dropship sekarang juga. Seterusnya kita cari produk nak dropship pula.

 

 

 

Pilih produk yang HQ nya mempunyai sistem pengurusan dropship yang tersusun supaya tidak menyusahkan anda di kemudian hari. Di bawah ini saya senaraikan checklist yang perlu ada pada HQ produk dropship:

 

  1. Mempunyai website untuk tunjuk stok produk.
  2. Membuat penghantaran setiap hari bekerja.
  3. Membekalkan bahan-bahan pemasaran.​​
  4. Memberikan reward kepada dropship.
  5. Menyediakan group support daripada HQ.
  6. Membuka peluang kenaikkan pangkat.

 

 

 

Adakah anda masih tercari-cari nak dropship produk apa?  Senang sahaja, jom join team Dropship The Capal!

 

 

 

 

Sekiranya anda berjaya baca sampai ke sini bermakna anda sangat berminat dengan bisnes Dropship. Tahniah!!! Alhamdulillah.

 

Kesemua isi yang saya tulis di atas sebenarnya merujuk kepada sistem dropship yang dilakukan oleh The Capal. Tengok bawah  ini kelebihan sistem dropship The Capal:

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

Semua dropshipper akan diberi training percuma secara insentif dengan 6 modul ini:

 

  1. Pengenalan DS
  2. Sistem DS
  3. Produk DS
  4. Pemasaran DS
  5. Cara Jualan DS
  6. Cara Hantar Pesanan DS

Habis sahaja training ini anda dah boleh terus mula buat jualan secara online. InshaAllah

 

 

 

Bukan itu sahaja, saya akan berikan BONUS kepada anda iaitu E-BOOK CASE STUDY DATABASE.

 

Dalam e-book ini saya bongkarkan bagaimana seorang ejen kami berjaya buat RM3000 dalam masa 3 hari sahaja dengan database yang dia ada. Ini apa yang ada dalamnya:

 

  1. Strategi Promosi
  2. Sasaran Pelanggan
  3. Cara Mesej Whatsapp
  4. Cara Followup
  5. Hasil Promosi

 

 

 

 

Kami akan bantu anda walaupun anda tak ada pengalaman berniaga secara online. FREE TRAINING.

 

Bukan kebetulan anda dapat baca sampai sini, pasti ada hikmahnya Allah sediakan untuk anda. Sekarang kami baru sahaja membuka pengambilan dropship.

 

Tapi kami tak nak ambil banyak. Hanya sedikit sahaja dibuka untuk pendaftaran kerana kami nak focus training kepada dropship baru.

 

Berapa bayaran nak daftar jadi Dropship The Capal?

 

 

RM 50 je...murah sangat untuk ilmu dan strategi yang saya akan berikan kepada anda. Sekejap je dah dapat semula duit modal anda ini. Best kan! Macam mana nak join?

 

Okay task pertama untuk anda jika benar anda serius, tekan butang merah DAFTAR DROPSHIP di bawah untuk buat pembayaran RM50 yuran. 

 

Selepas daftar, saya akan Whatsapp anda pada waktu bekerja untuk mulakan training dropship. Buat sekarang, jangan bertangguh. Tapi jika dah penuh harap maaf.

 

Mulakan dengan Bismillah dan Tekan butang merah di bawah: