Customer Reviews
Mohd Arif

Barang sdh smpaii

8 December 2021
Afiq Haizan

Terus pakai gi  ssekolah

8 December 2021
Along

Brg da smp... makasi...

8 December 2021
Asyraf zakwan mahmud

beg dah sampai.. condition ok.. Dalaman beg agak luas.. lepas kalau nak masukkan ipad atau tablet.. kualiti pun ok.. xda rosak atau calar dkt bag ni..

6 December 2021
KS CP. Razi

Alhamdulillah, dah pakai. Mmg terbaik 

6 December 2021
zuahir

Semua barang telah selamat diterima

6 December 2021
Abdul Kadir

Mmg power.. puas hati. Ngam semua sumbat

6 December 2021
Abdullah

Tersangat la padu..

6 December 2021
Hafizi Akmal

Clutch Bag memang nampak exclusive dan kemas..
Kualiti material pun tak dinafikan sangat premium.. 
#Terima Kasih The Capal#
 

6 December 2021
Admin The Capal (Ezad Lazim)

"Keluaran terbaru The Capal, clutch bag memang terbaiklah. Kualiti dia? Memang dari dulu lagi kualitinya tak pernah mengecewakan" - Ezad Lazim - (Instagram :@ezadlazim)

Review video penuh boleh dilihat di dalam instagram @thecapal - Admin The Capal -

2 December 2021
Admin The Capal (Mark Adam)

"Kualiti dia memang kuat lah, saya suka dia punya kulit. Kulit apa ini?" (Full Grain Leather) - Mark Adam - (Instagram : @markadam1079) 

Review video penuh boleh dilihat di dalam instagram @thecapal - Admin The Capal -

2 December 2021
Admin The Capal (Ustaz Jafri)

"Yang pastinya sangat cantik dan sangat berkualiti.. Teruskan keluarkan produl-produk yang berkualiti" - Ustaz Jafri Abu Bakar Mahmoodi - (Instagram : @jafrimahmoodi) 

Review video penuh akan dimasukkan di dalam instagram @thecapal - Admin The Capal -
 

2 December 2021
Abdul Noor

Mantap bang…kualiti terbaik fight foreign product…betul2 puas hati.

2 December 2021